Τους σταμάτησαν για έλεγχο και τους «τσάκωσαν» να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και τους «τσάκωσαν» να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων δύο πρόσωπα φέρονται να εντοπίστηκαν θετικά σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας ο πρώτος 21 ετών και ο δεύτερος ηλικίας 34 ετών.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Πάφου γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής ενώ οδηγούσε το όχημα του στην Λεωφόρο Αγαπήνωρος. Σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ παρουσίασε θετική ένδειξη και λήφθηκαν δείγματα για να τύχουν ειδικής εργαστηριακής εξέτασης νάρκοτεστ.

Ο δεύτερος οδηγός ηλικίας 34 ετών επίσης οδηγούσε οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Αγαπήνωρος στην Πάφο όπου ανακόπηκε για έλεγχο γύρω στις 24:00 τα μεσάνυκτα από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου.

Επίσης παρουσίασε θετική ένδειξη στο προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ, ενώ και σε αυτόν λήφθηκε δείγμα για τελική εργαστηριακή εξέταση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE