Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Πάφου δύο πρόσωπα για εισαγωγή ναρκωτικών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Πάφου δύο πρόσωπα για εισαγωγή ναρκωτικών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, παραπέμφθηκαν ένας 39χρονος και ένας 44χρονος, για υπόθεση εισαγωγής ποσότητας ναρκωτικών κάνναβης μέσω Ταχυδρομείου.

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 12 -1-23, αφού , όπως αναφέρθηκε, έχει προκύψει νέο μαρτυρικό υλικό, που χρειάζεται μελέτη από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, αλλά και την κατηγορούσα αρχή, ενώ έχει ζητηθεί επίσης και η αποκάλυψη και ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 27 περασμένου Σεπτεμβρίου μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, αφίχθηκε στην Κύπρο, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πακέτο, το οποίο ελέγχθηκε την επόμενη μέρα από Τελωνειακό λειτουργό και διαπιστώθηκε, ότι περιείχε 18 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 440 γραμμαρίων περίπου.

Το πακέτο αυτό παραλήφθηκε στην Πάφο, από τον 44χρονο, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον και του δεύτερου προσώπου, ηλικίας 39 ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.