Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Οι αρχές του Ντίσελντορφστη δυτική Γερμανία απέκλεισαν προληπτικά την περιοχή της παλιάς πόλης, όπου βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη αγορά, έπειτα από απειλή.

Ανακοινώνοντας την απόφαση των αρχών για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στην παλιά πόλη, εκπρόσωπος του δήμου δεν αναφέρθηκε στα αίτια της απόφασης.

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, μετέδωσε ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή της παλιάς πόλης, καθώς και άλλες αγορές σε όλη την πόλη, έκλεισαν έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου που απειλούσε ότι θα επιτεθεί κατά του πλήθους στη χριστουγεννιάτικη αγορά με φορτηγό.

Κατά τη γερμανική εφημερίδα, ένοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην αγορά της παλιάς πόλης και τους παρακείμενους δρόμους.

 

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE