Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Συναγερμός στο Ντίσελντορφ: Έκλεισαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές λόγω «απειλής»

Οι αρχές του Ντίσελντορφστη δυτική Γερμανία απέκλεισαν προληπτικά την περιοχή της παλιάς πόλης, όπου βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη αγορά, έπειτα από απειλή.

Ανακοινώνοντας την απόφαση των αρχών για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στην παλιά πόλη, εκπρόσωπος του δήμου δεν αναφέρθηκε στα αίτια της απόφασης.

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, μετέδωσε ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή της παλιάς πόλης, καθώς και άλλες αγορές σε όλη την πόλη, έκλεισαν έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου που απειλούσε ότι θα επιτεθεί κατά του πλήθους στη χριστουγεννιάτικη αγορά με φορτηγό.

Κατά τη γερμανική εφημερίδα, ένοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην αγορά της παλιάς πόλης και τους παρακείμενους δρόμους.

 

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE