Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Ρωσία: Αεροπορικές βάσεις έγιναν στόχος ουκρανικών drones - Νεκροί επτά άνθρωποι, στρατιώτες οι τρεις - Bίντεο

Δύο ρωσικές αεροπορικές βάσεις στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας έγιναν στόχος επιθέσεων σήμερα με ουκρανικά drones, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις Ρώσοι στρατιώτες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σήμερα το πρωί, «το καθεστώς του Κιέβου (...) επιχείρησε να πραγματοποιήσει πλήγματα με σοβιετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Ντιαγκίλεβο στην επαρχία Ριαζάν και στη βάση Ένγκελς στην επαρχία Σαράτοφ», ανέφερε η ανακοίνωση.


Τρεις Ρώσοι στρατιώτες «τραυματίστηκαν θανάσιμα» σε αυτές τις επιθέσεις, συμπλήρωσε το ρωσικό ΥΠΑΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο αεροσκάφη υπέστησαν ελαφρές ζημιές, και άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE