Διέρρηξαν κτίριο στη Λάρνακα - Τους «τσάκωσαν» στην ταράτσα

Διέρρηξαν κτίριο στη Λάρνακα - Τους «τσάκωσαν» στην ταράτσα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 37 και 32 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, και μαχαιροφορίας, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, στη Λάρνακα.

Λίγο πριν τις 6.20 χθες το βράδυ, μετά από πληροφορία για διάρρηξη σε κτίριο στη Λάρνακα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, καθώς και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν σε πεζή περιπολία στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο, όπου στην ταράτσα του κτιρίου εντόπισαν τους δύο υπόπτους. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, εντοπίστηκε στον προθάλαμο του κτιρίου, αριθμός χαλκοσωλήνων που είχαν αποκοπεί από την ταράτσα.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τους δύο υπόπτους και εντόπισαν στην κατοχή του 37χρονου, αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων και στην κατοχή του 32χρονου, μία εικόνα χρυσού χρώματος και άλλα αντικείμενα, που ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε κλέψει από χώρο του κτιρίου. Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν επίσης ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι.

Οι 37χρονος και 32χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λάρνακας να διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE