Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Εξώδικο πρόστιμο ύψους  500 ευρώ  εκδόθηκε σε κυνηγό για μεταφορά έμφορτου συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος και σε δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ για το αδίκημα της μεταφοράς συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος χωρίς να είναι έμφορτο.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο στην περιοχή Τραχυπέδουλας.  

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο οχημα κρατούσαν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά τους όπλα  εκ των οποίων το ένα ήταν έμφορτο και το άλλο δεν έφερε φυσίγγια.

Στο κυνηγό με το έμφορτο κυνηγετικό  όπλο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ και στον δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE