Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Πήγαν για κυνήγι και έφυγαν με εξώδικα - «Αδειάζουν» τους λογαριασμούς τους

Εξώδικο πρόστιμο ύψους  500 ευρώ  εκδόθηκε σε κυνηγό για μεταφορά έμφορτου συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος και σε δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ για το αδίκημα της μεταφοράς συναρμολογημένου όπλου τύπου ΔΟΚΟ εντός οχήματος χωρίς να είναι έμφορτο.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο στην περιοχή Τραχυπέδουλας.  

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο οχημα κρατούσαν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά τους όπλα  εκ των οποίων το ένα ήταν έμφορτο και το άλλο δεν έφερε φυσίγγια.

Στο κυνηγό με το έμφορτο κυνηγετικό  όπλο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ και στον δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE