Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο στην περιοχή Τραχυπέδουλας.
Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο οχημα κρατούσαν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά τους όπλα εκ των οποίων το ένα ήταν έμφορτο και το άλλο δεν έφερε φυσίγγια.
Στο κυνηγό με το έμφορτο κυνηγετικό όπλο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ και στον δεύτερο κυνηγό εξώδικο πρόστιμο 150 ευρώ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




