Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» με μαχαίρια - Στο κελί  22χρονος

Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» με μαχαίρια - Στο κελί  22χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο μαχαίρια απαγορευμένου τύπου και ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Δευτέρα η ώρα 18:25 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν στη Χλώρακα αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 22χρονο. Σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε δύο μαχαίρια απαγορευμένου τύπου και συνελήφθη.

Ακολούθως ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».