ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έλαβαν επιστολή ότι θα πάνε να κάψουν το Τσίρειο - «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Έλαβαν επιστολή ότι θα πάνε να κάψουν το Τσίρειο - «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», ότι έφτασε επιστολή στην Αστυνομία από το τεχνικό υπεύθυνο του γηπέδου την πρώτη Δεκεμβρίου, ότι κάποιοι θα πάνε να κάψουν το γήπεδο γιατί θα ήταν ο τελευταίος αγώνας.

Την ίδια ώρα κλήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι η Αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της, τονίζοντας ότι καταρρίπτουν τέτοιους ισχυρούς που αναφέρονται σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, είπε ότι προστέθηκαν άλλα 50 άτομα στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου, ενώ υπογράμμισε ότι έρευνες των φιλάθλων κατά την είσοδο τους και ταξιθέτηση των οπαδών στις κερκίδες γίνεται από τον υπεύθυνο ασφαλείας, σημειώνοντας ακόμη πως ο έλεγχος για το ποιος μπαίνει και τι μεταφέρει εντός σταδίου είναι στην αρμοδιότητα των επιτηρητών μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτουν ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top