Έλαβαν επιστολή ότι θα πάνε να κάψουν το Τσίρειο - «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Έλαβαν επιστολή ότι θα πάνε να κάψουν το Τσίρειο - «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», ότι έφτασε επιστολή στην Αστυνομία από το τεχνικό υπεύθυνο του γηπέδου την πρώτη Δεκεμβρίου, ότι κάποιοι θα πάνε να κάψουν το γήπεδο γιατί θα ήταν ο τελευταίος αγώνας.

Την ίδια ώρα κλήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι η Αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της, τονίζοντας ότι καταρρίπτουν τέτοιους ισχυρούς που αναφέρονται σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, είπε ότι προστέθηκαν άλλα 50 άτομα στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου, ενώ υπογράμμισε ότι έρευνες των φιλάθλων κατά την είσοδο τους και ταξιθέτηση των οπαδών στις κερκίδες γίνεται από τον υπεύθυνο ασφαλείας, σημειώνοντας ακόμη πως ο έλεγχος για το ποιος μπαίνει και τι μεταφέρει εντός σταδίου είναι στην αρμοδιότητα των επιτηρητών μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτουν ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE