Μείωση στο ρεύμα: Μικρή «ανάσα» για τους καταναλωτές - Θα μας «κάψουν» οι λογαριασμοί μετά τον Δεκέμβρη

Μείωση στο ρεύμα: Μικρή «ανάσα» για τους καταναλωτές - Θα μας «κάψουν» οι λογαριασμοί μετά τον Δεκέμβρη

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια για τα Κυπριακά νοικοκυριά, ενώ ανάμεσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι και οι «φουσκωμένοι»  λογαριασμοί του ρεύματος.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 2,2% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, επειδή για παράδειγμα για 800 κιλοβατώρες ανά διμηνία που θα ήταν 239 ευρώ, τώρα θα είναι 233, αλλά τουλάχιστον πήγε προς τα κάτω», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ αναφέρθηκε στην επιδότηση της αύξησης της ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχει το Υπουργείο Οικονομικών στους καταναλωτές, τονίζοντας πως «μετά τον Δεκέμβρη όταν θα σταματήσουν τα μέτρα του κράτους θα είναι πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση»

«Όταν σταματήσουν τα μέτρα της Πολιτείας, θα έχουμε αύξηση περίπου 14%, δηλαδή, αν ένας λογαριασμός για διμηνία είναι 233 ευρώ, θα πάει 69 ευρώ πάνω», εξήγησε η κυρία Παπαδοπούλου.

Καταλήγοντας, επισήμανε πως ο χειμώνας τώρα μπαίνει και έχουμε αυτές τις τιμές χωρίς να βάζουμε ιδιαίτερα θέρμανση.

«Συνεχίζουν να είναι υψηλές οι τιμές και ακόμα δεν βάλαμε θέρμανση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE