Με πόλεμο απειλεί και πάλι την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου – «Θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά»

Με πόλεμο απειλεί και πάλι την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου – «Θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ξαναχτυπά. Και επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας μετά την συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του. Και απείλησε ξεκάθαρα με εισβολή στα νησιά.

Αυτή την φορά τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και πάλι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και άρχισε πάλι τις απειλές πολέμου.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει στρατό σε αυτά τα μέρη (σ.σ. νησιά). Αν η Ελλάδα δεν θέλει ειρήνη θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο τόσο δια της νομικής οδού όσο και στο πεδίο. Ο άνεμος σπέρνει την καταιγίδα ένα βράδυ ξαφνικά», είπε.

Και συνέχισε: «Είτε η Ελλάδα θα κάνει ένα βήμα πίσω τηρώντας τις συμφωνίες είτε θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Η Ελλάδα παραβιάζει τις ειρηνευτικές συμφωνίες και δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί για την στρατιωτικοποίηση των νησιών».

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE