Επιτελείο Αβέρωφ: «Ο αχταρμάς των κομμάτων που στηρίζουν Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος»

Επιτελείο Αβέρωφ: «Ο αχταρμάς των κομμάτων που στηρίζουν Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος»

Νέα επίθεση κατά του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, εξαπέλυσε το Επιτελείο του υποψηφίου και Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, τόνισε πως «ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος».

«Είναι τέτοια η ασυνεννοησία μεταξύ τους, που ο πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι αυτό φάνηκε σε τρεις μέχρι σήμερα περιπτώσεις: Στις εκποιήσεις, στο νομοσχέδιο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και στο ψήφισμα για τον Γρίβα. «Αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν αλλά ότι έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί», επεσήμανε.

«Αυτό το συνονθύλευμα αποτελεί ρίσκο για τη χώρα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της κοινωνίας», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου υπογραμμίζοντας καταληκτικά: «Ο τόπος χρειάζεται ικανή και έμπειρη ηγεσία που θα μας οδηγήσει μπροστά με συνέπεια και σταθερότητα. Κι αυτά μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί».

Στο βίντεο η δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE