Με παράνομα τσιγάρα συνελήφθη 59χρονος - Πήγε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στο Λονδίνο

Με παράνομα τσιγάρα συνελήφθη 59χρονος - Πήγε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στο Λονδίνο

Ένα πρόσωπο, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη από μέλη του Τελωνείου για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς αδασμολόγητων ειδών και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου τη ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες το πρωί 59χρονος μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου για να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Από έρευνα που έγινε στις αποσκευές του εντοπίστηκε καπνός συνολικού βάρους 8.850 γραμμαρίων καθώς και 98 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχε πληρωθεί ο δασμός.

Ο 59χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το Τελωνείο Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.