LIFESTYLE

Ο πιο «δυνατός» και παραμυθένιος γάμος της Κυπριακής Showbiz αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό! Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο

Ο πιο «δυνατός» και παραμυθένιος γάμος της Κυπριακής Showbiz αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό! Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο

Είναι και οι δυο νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι στον τομέα τους και με πολλές διακρίσεις. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ερωτευμένοι εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και αποφάσισαν όπως περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους γι΄αυτό και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το Σάββατο στη Λεμεσό

Ο λόγος για την κόρη του Κούλλη Κωνσαντίνου, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΈΧTRA TV Μιχαέλλα και  τον γνωστό γυμναστή  και fitness model Γιώργο Μαχαλλεκίδη που  έγινε ευρύτερα γνωστός από το τηλεοπτικό φακό σε διάφορες εκπομπές κάνοντας γυμναστική στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι ένας από τούς καλύτερους international fitness presenter aerobic του νησιού εκπροσωπώντας την χώρα μας σε διάφορα συνέδρια στο εξωτερικό. Aπό τη πλευρά της η νύφη είναι μια πετυχημένη καθηγήτρια χορού και μπαλέττου με δυνατές συνεργασίες στο βιογραφικό της. 

To ζευγάρι λοιπόν παντρεύεται το Σάββατο στον ιερό ναό της Παναγίας Χρυσοφυλιώτισσας και θα ακολουθήσει δεξίωση στην οικία τους σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλo.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας το ζευγάρι ετοιμάζει εκπλήξεις για την γαμήλιο πάρτι, με το concept να είναι βγαλμένο από παραμύθι και την ιστορία της σταχτοπούτας, ενώ την διακόσμηση έχει αναλάβει  ένα άτομο που αποτελεί εγγύηση για την πολύ καλή δουλειά του, ο γνωστός Ρόης Ηροδότου.

Επίσης αποκλειστικές πληροφορίες του ToThemaOnline.com αναφέρουν ότι οι μελλόνυμφοι ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη αφού στο γάμο τους θα βρεθεί και θα τραγουδήσει κορυφαίας Έλληνας τραγουδιστή, φίλος του ζευγαριού.

Tου Στέλιου Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top