ΚΥΠΡΟΣ

Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της ΕΔΕΚ ο Νίκος Χριστοδουλίδης - «Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους»

Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της ΕΔΕΚ ο Νίκος Χριστοδουλίδης - «Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους»

Την επίθεση στα γραφεία της ΕΔΕΚ καταδικάζει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του «καταδικάζουμε την επίθεση κατά των γραφείων της ΕΔΕΚ όπως επίσης την όποια πράξη βίας. Όσοι επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό πρέπει να αναλογιστούν αυτή την ώρα τις ευθύνες τους.

Η περιφρούρηση των δημοκρατικών αρχών και αξιών στο τόπο μας είναι συλλογική ευθύνη, όπου και να ανήκουμε πολιτικά και σε ότι και να πιστεύουμε. Αυτή ειδικά την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα, ο αναθεωρητισμός και η επεκτατικότητα βρίσκεται στο απόγειο της με την προσπάθεια επιβολής νέων απαράδεκτων τετελεσμένων, η σύμπνοια, η ενότητα και η συλλογικότητα είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία για να αναχαιτίσουμε και να αποτρέψουμε τις τουρκικές μεθοδεύσεις.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 και ενώνουμε τη φωνή μας με όλες τις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στην νομιμότητα, αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και δρουν κατά τρόπο που υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του λαού μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top