Συναγερμός στη Λευκωσία - Χάθηκαν τα ίχνη δύο ανήλικων κοριτσιών -Δείτε φωτογραφίες

Συναγερμός στη Λευκωσία - Χάθηκαν τα ίχνη δύο ανήλικων κοριτσιών -Δείτε φωτογραφίες

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που ελλείπουν από τις 07/12/2022, από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τις:

  1. Marie Jeanne Florentina Iosef, 17 ετών, από Ρουμανία.
  2. Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνη, 15 ετών, από Κύπρο.

Η Marie Jeanne Florentina Iosef περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.

Η Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνη, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60-1,65μ. περίπου, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE