Επιχείρηση της Αστυνομίας κατά της κυβείας στην Πάφο

Επιχείρηση της Αστυνομίας κατά της κυβείας στην Πάφο

Αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη της κυβείας διενεργήθηκε την Πέμπτη στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν επιχείρηση γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης σε καφενείο στην Πάφο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα – θαμώνες να επιδίδονται σε κυβεία και έκτο πρόσωπο που είναι ο υπεύθυνος του καφενείου.

Ακολούθως τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αναμένεται να κλητευθούν αργότερα. Από το καφενείο κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια τραπουλόχαρτα και φίσιες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE