ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Τον χτύπησε αυτοκίνητο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε με δύναμη στον ανεμοθώρακα! 41χρονος τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος.

Λεμεσός: Τον χτύπησε αυτοκίνητο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε με δύναμη στον ανεμοθώρακα! 41χρονος τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος.

Κατά την διάρκεια ελέγχου, για την πάταξη της εγκληματικότητας και αδικημάτων που αφορούν αλλοδαπούς, δύο πρόσωπα που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν τα στοιχεία τους, τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα, ένας αστυνομικός να τους καταδιώξει και στην προσπάθεια του τραυματίστηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 3 το απόγευμα χθες, μέλη της Δύναμης βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό και διενεργούσαν ελέγχους, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για εκστρατεία πάταξης της εγκληματικότητας και αδικημάτων που αφορούν τον περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νόμο.

 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 15 πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε βρίσκονταν νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, στη συνέχεια, ελέγχθηκαν ακόμα δύο πρόσωπα που όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα τους και στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τους μεταφέρουν στην ΑΔΕ Λεμεσού για περαιτέρω έλεγχο, αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν, ενώ 41χρονος αστυνομικός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος.

 Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 41χρονος χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να πέσει με δύναμη στον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, κρατήθηκε για νοσηλεία σε πολυκλινική της Λεμεσού.

Όσον αφορά τα δύο πρόσωπα που καταδιώχθηκαν, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού όπως διαπιστώθηκε, διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top