LIFESTYLE

Φοίβος: Τα τραγούδια στην Καίτη Γαρμπή - Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Άννα Βίσση

Φοίβος: Τα τραγούδια στην Καίτη Γαρμπή - Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Άννα Βίσση

Στο πλατό του «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/12) ο Φοίβος και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες με τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή που άφησαν εποχή, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Άννα Βίσση.

Ο ίδιος θυμήθηκε τις εποχές που "έτρωγε" θάψιμο για τα τραγούδια που έγραφε στην Καίτη Γαρμπή, κατηγορώντας τον ότι έγραφε "σαχλοτράγουδα", με τον ίδιο να αναφέρει πως σήμερα τα συγκεκριμένα τραγούδια θεωρούνται κλασσικά.

"Πολλά τραγούδια που βγαίνουν για έναν πιο ανάλαφρο σκοπό τελικά γίνονται τόσο αγαπημένα που παίρνουν μία άλλη διαδρομή", ανέφερε ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, αποκαλύπτοντας την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι "Χαμένα" της Καίτης Γαρμπή, καθώς όπως είπε, το συγκεκριμένο τραγούδι προοριζόταν για την Άντζελα Δημητρίου.

Ο ίδιος μίλησε όμως και για την παρ' ολίγον συνεργασία του με την Άννα Βίσση, με την οποία όμως δεν συνεργάστηκαν ποτέ και ο ίδιος εξήγησε στον αέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται" τους λόγους.

"Είχαμε βρεθεί στο στούντιο όπου είχα ενορχηστρώσει δύο, τρία κόμματια του Νίκου Καρβέλα", είπε και ερωτηθείς για το αν θα ήθελε ποτέ να γράψει τραγούδια για την Άννα Βίσση, απάντησε: "Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή, αλλά αρνήθηκα να κάνω τραγούδια στην Άννα, γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα Βανδή, γιατί δεν ήμουν απλά ο παραγωγός της και συνθέτης της, ήμουν και φίλος της και δεν θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί αλλά δεν συνέβη".

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top