Διαψεύδει το Κατάρ - Δεν εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Η πρώτη αντίδραση

Διαψεύδει το Κατάρ - Δεν εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Η πρώτη αντίδραση

Διαψεύδει το Κατάρ την όποια εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αναφέρει ότι απορρίπτεται κατηγορηματικά, από πλευράς της, κάθε προσπάθεια σύνδεσης του Κατάρ με κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

“Κάθε σύνδεση της καταριανής κυβέρνησης με τους αναφερόμενους ισχυρισμούς είναι αβάσιμη” αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση, καθώς το Κράτος λειτουργεί πλήρως συμμορφωμένο με τους διεθνείς νόμους και κανονισμούς.

Μαζί με την Εύα Καϊλή συνελήφθη και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, βοηθός άλλου ευρωβουλευτή, ο οποίος επίσης αναμένεται να οδηγηθεί στον φυσικό δικαστή. Ανάλογη τύχη έχει και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντζέρι, όπως και ο Φ. που είναι λομπίστας στις Βρυξέλλες.

Την ίδια ώρα, ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή, που τον προσήγαγαν για ανάκριση επειδή βρέθηκε με βαλίτσα με χρήματα. Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε και ο Λούκα Βισεντίνι, Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων.

Πηγή: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE