Οικογενειακή υπόθεση - Μάνα και κόρη έκλεψαν ρούχα και επιτέθηκαν σε φρουρό

Οικογενειακή υπόθεση - Μάνα και κόρη έκλεψαν ρούχα και επιτέθηκαν σε φρουρό

Απίστευτη συνεργασία είχαν μάνα και κόρη που εντοπίστηκαν στις 23 Νοεμβρίου να κλέβουν ρούχα από κατάστημα.

Συγκεκριμένα, 67χρονη με την 43χρονη κόρη της, πιάστηκαν σε πολυκατάστημα της Πάφου να κλέβουν ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κατά την προσπάθεια τους να εξέλθουν του καταστήματος, ενημερώθηκαν οι φρουροί ασφαλείας για να τις σταματήσουν. Οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να διαφύγουν και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε φρουρό προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη ενώ τον έβριζαν.

Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να διαφύγουν και καταζητούνταν. Συνελήφθησαν τελικά χθες Κυριακή από μέλη της Αστυνομίας. Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι τη μέρα που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE