Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Έλεγχος Σχοινά

Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Έλεγχος Σχοινά

Νέα έφοδο πραγματοποιεί η βελγική αστυνομία στα γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου για περαιτέρω έρευνες στο πλαίσιο του Qatar Gate, σύμφωνα με το Politico.

Οι Βέλγοι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για το Κατάρ μετά τη σύλληψη της ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, του συντρόφου της και κάποιων ακόμη πρώην ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βελγική αστυνομία έχει κάνει 19 εφόδους σε σπίτια και 1 σε γραφεία.

Την είδηση μετέφερε και το γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο την Εισαγγελία.
Στο μεταξύ, νωρίτερα το Politico, με δημοσίευμά του, υποστήριξε ότι ελέγχεται και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE