Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Έλεγχος Σχοινά

Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Έλεγχος Σχοινά

Νέα έφοδο πραγματοποιεί η βελγική αστυνομία στα γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου για περαιτέρω έρευνες στο πλαίσιο του Qatar Gate, σύμφωνα με το Politico.

Οι Βέλγοι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για το Κατάρ μετά τη σύλληψη της ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, του συντρόφου της και κάποιων ακόμη πρώην ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βελγική αστυνομία έχει κάνει 19 εφόδους σε σπίτια και 1 σε γραφεία.

Την είδηση μετέφερε και το γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο την Εισαγγελία.
Στο μεταξύ, νωρίτερα το Politico, με δημοσίευμά του, υποστήριξε ότι ελέγχεται και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE