LIKE ONLINE

Την προσλαμβάνουν γυναίκες για να ξεσκεπάσει τις απιστίες των αντρών τους – Πώς έπεσαν 1.000 άτομα στην παγίδα της

Την προσλαμβάνουν γυναίκες για να ξεσκεπάσει τις απιστίες των αντρών τους – Πώς έπεσαν 1.000 άτομα στην παγίδα της

Eίμαι μία σέξι ερευνητής ή αλλιώς «love rat», δηλώνει η Madeline Smith και εξηγεί πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατά.

Η συγκεκριμένη γυναίκα προσλήφθηκε από αρκετές κυρίες για να δοκιμάσουν την πίστη του άντρα τους και έχει αποκαλύψει 1.000 άπιστα άτομα από τότε που ξεκίνησε τις υπηρεσίες της. Χρησιμοποιεί διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αριθμούς τηλεφώνου για να «τσακώσει» άπιστους άντρες.

Εμπνευσμένη από το τηλεοπτικό σόου «Cheaters», η Madeline Smith αποφάσισε ότι θα μπορούσε να στείλει μήνυμα σε άντρες των οποίων οι σύντροφοι πιστεύουν ότι είναι άπιστοι. Στη συνέχεια, η 30χρονη περιμένει να δει αν θα πέσουν στην παγίδα της. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι ανδρών και ξέρω ακριβώς πώς να παίξω τον καθένα – έξυπνοι, ανόητοι τύποι, ύποπτοι τύποι», είπε η Smith, η οποία δημοσιεύει τακτικά το μπούστο της στο TikTok, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 87.000 ακόλουθους και 1,5 εκατομμύριο likes. «Νιώθω ότι πολλά από αυτά είναι διαισθητικά», πρόσθεσε. «Μπορώ να κοιτάξω ένα προφίλ και να γνωρίσω αμέσως την προσωπικότητα ενός άντρα» είπε.

Οι γυναίκες που έχουν αμφιβολίες επικοινωνούν με τη Smith για τις υπηρεσίες της, μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας και δίνουν πληροφορίες για την περίπτωσή τους αλλά και καθοδήγηση σχετικά με το πόσο επίμονη πρέπει να είναι η Smith.

«Είναι κάπως τρελό το πώς εξελίχθηκε», είπε στο South West News Service για την εργασία πλήρους απασχόλησης, η οποία ξεκίνησε όταν άλλες γυναίκες της ζητούσαν να στείλει μήνυμα στους άντρες τους. «Το 2018 διαμόρφωσα σωστά το τεστ πίστης. Με όλη την εμπειρία που είχα όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισα να καταλήξω σε ένα σχέδιο και να έχω σύστημα» ανέφερε η σέξι γυναίκα.

Ενώ μερικοί άντρες παραπαίουν αμέσως, άλλοι απαιτούν περισσότερη προσπάθεια, και εκείνη έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει ακατάλληλα στιγμιότυπα για να πιάσει τους άπιστους. Σπάνια, μερικοί από τους άνδρες φαίνονται αρκετά επικίνδυνοι ώστε η Smith να ενθαρρύνει τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να λάβουν νομική βοήθεια. «Μπορεί να χρειαστούν πέντε λεπτά για να φτάσω σε αυτά — ή δύο ημέρες», είπε. «Βλέπω αν θα τσιμπήσουν το δόλωμα και μετά θα το πω στην κοπέλα και θα δω τι θέλει. Για κάποιες, αρκεί μόνο να απαντήσουν για να αποδείξουν την απιστία τους».

 

 

Πρόσφατα, ερεύνησε τον φίλο μιας πελάτισσας που ήταν «πολύ ύποπτος», είπε. Αν και «δεν έδωσε πολλά πίσω», «τελικά απέτυχε» στο τεστ πίστης της Smith. «Του άρεσε η προσοχή και ήταν έξυπνος, και κατέληξα να χρησιμοποιώ μαθηματικά μαζί του και με κατεύθυνε προς το Snapchat», είπε. «Έκανα sexting και βίντεο μαζί του. Θα έκανα ερωτήσεις όπως: «Θέλετε την περιφέρεια ή τη διάμετρο;» Μετατράπηκε σε μια δυναμική δασκάλου-μαθητή». Συνήθως, οι γυναίκες που προσεγγίζουν την Σμιθ έχουν μια «αίσθηση» ότι ο άντρας τους είναι άπιστος – παρόλο που πολλές ήταν με τους συντρόφους τους για ένα ή δύο χρόνια. Ενώ οι γυναίκες «δεν μπορούν να εξηγήσουν» το συναίσθημα, αυτό το γυναικείο ένστικτο δεν προέρχεται από το πουθενά, είπε η Smith. Συχνά, «υπήρξε κάποιου είδους περιστατικό στο παρελθόν».

Τα σημάδια της απιστίας ενός άντρα σύμφωνα με την… «ειδικό»
Μπορεί να την απάτησε τους πρώτους έξι μήνες και δεν θα αφήσει το κορίτσι να δει το τηλέφωνό του», συνέχισε. «Και υπάρχουν πάντα ειδοποιήσεις Snapchat – είναι πάντα Snapchat» ανέφερε. Εκτός από τη χρήση του Snapchat, η Smith είπε ότι τα ενδεικτικά σημάδια ενός άπιστου περιλαμβάνουν το να κρύβει τους κωδικούς πρόσβασης ή τις ειδοποιήσεις του, συμπεριφέρεται ως ζηλιάρης και να κατηγορεί τη σύντροφό του ότι είναι άπιστη. Η Smith εκτιμά ότι το 80% των ανδρών που καλείται να ερευνήσει έχουν απατήσει στο παρελθόν, και πολλοί είναι ακόμη και άνδρες που έχουν συζύγους και παιδιά.

Ο σύζυγος μιας πελάτισσας ξόδεψε πολλά χρήματα σε πόρνες και ξενοδοχεία και μάζεψε χρέη σε μια πιστωτική κάρτα», θυμάται, προσθέτοντας ότι έχει μια νομική ομάδα που τη βοηθά να πλοηγηθεί στην επικίνδυνη επιχείρησή της. «Μου ζήτησε να βοηθήσω να αποδείξω ότι το έκανε ακόμα, ώστε να πάρει τα μισά χρήματα πίσω», μεταδίδει η New York Post.


Τα κορίτσια πάντα «θεωρούνται τρελά» λόγω των αμφιβολιών τους ή υποτίθεται ότι είναι η «άπιστη σύντροφος», αλλά η Σμιθ απορρίπτει αυτά τα στερεότυπα. «Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται πάντα λυπημένες ή θυμωμένες που έρχονται σε εμένα και τις διαβεβαιώνω ότι είναι απολύτως αποδεκτό να χρειάζονται απαντήσεις σχετικά με το πού επενδύουν την αγάπη και τη ζωή τους», είπε.


Με 1.000 υποθέσεις να έχουν ήδη κλείσει, συγκεντρώνει την πελατεία με τη φήμη της. Χρεώνει μια βασική τιμή 30 δολάρια για τις υπηρεσίες της, αν και αυξάνει την τιμή εάν η συγκεκριμένη κατάσταση χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. «Δεν θέλω να βάλω το χέρι μου στον τραπεζικό λογαριασμό κανενός. Τα περισσότερα κορίτσια γνωρίζουν πολύ καλά τον χρόνο και δουλεύουμε μεταξύ μας όσο προχωράμε», είπε. «Ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κοριτσιού μου, μπορώ να λυγίσω μερικές φορές». Αλλά δεν είναι πάντα ο φορέας των κακών ειδήσεων. Μερικές φορές, οι άντρες περνούν το τεστ πίστης—προς μεγάλη χαρά της συντρόφου τους. «Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να με μπλοκάρουν. Οι σωστοί άντρες, θα πουν ότι έχω γυναίκα, φίλη ή αρραβωνιαστικιά και δεν θα της άρεσε αυτό», είπε η Smith. «Το καλύτερο πράγμα είναι όταν λένε «ευχαριστώ που επικοινωνήσατε και με μπλοκάρουν» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top