Έκκληση Αβέρωφ για διάλογο στο θέμα της ΑΗΚ - «Δεν φταίει ο πολίτης...»

Έκκληση Αβέρωφ για διάλογο στο θέμα της ΑΗΚ - «Δεν φταίει ο πολίτης...»

Σε δήλωση για τα απεργιακά μέτρα στην ΑΗΚ, προέβη ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτούσια η δήλωσή του:

«Θέλω να κάνω μια έκκληση αλλά και να εκφράσω και μια βεβαιότητα.

Η έκκλησή μου είναι να αποφευχθούν τα απεργιακά μέτρα στην ΑΗΚ. Δεν φταίει ο πολίτης και ο καταναλωτής αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ εργοδοτικής πλευράς και εργαζομένων. Έκκληση για διάλογο.

Η βεβαιότητα είναι ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί η λύση. Και είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE