Έκκληση Αβέρωφ για διάλογο στο θέμα της ΑΗΚ - «Δεν φταίει ο πολίτης...»

Έκκληση Αβέρωφ για διάλογο στο θέμα της ΑΗΚ - «Δεν φταίει ο πολίτης...»

Σε δήλωση για τα απεργιακά μέτρα στην ΑΗΚ, προέβη ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτούσια η δήλωσή του:

«Θέλω να κάνω μια έκκληση αλλά και να εκφράσω και μια βεβαιότητα.

Η έκκλησή μου είναι να αποφευχθούν τα απεργιακά μέτρα στην ΑΗΚ. Δεν φταίει ο πολίτης και ο καταναλωτής αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ εργοδοτικής πλευράς και εργαζομένων. Έκκληση για διάλογο.

Η βεβαιότητα είναι ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί η λύση. Και είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE