Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-ASEAN ο ΠτΔ - Την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-ASEAN ο ΠτΔ - Την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-ASEAN, η οποία έχει ως κυριότερο στόχο την εμβάθυνση του πολιτικού διαλόγου και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ένωσης των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Την Πέμπτη θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στην ατζέντα της οποίας βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην Ουκρανία, θέματα ενέργειας και οικονομίας, ζητήματα που άπτονται των εξωτερικών σχέσεων της Ένωσης αλλά και του τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας, καθώς επίσης και οι σχέσεις της ΕΕ με τους εταίρους της Νότιας Γειτονίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Στην Κύπρο επιστρέφουν την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE