Συνελήφθη 38χρονος για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πέγεια

Συνελήφθη 38χρονος για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πέγεια

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 38 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό.

Συγκεκριμένα, στις 09/12/2022 γύρω στις 11.20μ.μ., ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 31χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην επαρχία Πάφου.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο αξίας 40.000 ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE