Νίκος Χριστοδουλίδης: «Η ενότητα το βασικό διακύβευμα της επόμενης μέρας για την Κύπρο»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Η ενότητα το βασικό διακύβευμα της επόμενης μέρας για την Κύπρο»

«Εμείς είμαστε εδώ να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε τον λαό και θα αντιπαρέλθουμε το τοξικό κλίμα που καλλιεργούν κάποιοι για αποπροσανατολισμό», διακήρυξε ψες στην Λεμεσό μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα στο θέατρο του ιστορικού Λανιτείου Γυμνασίου ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι όπου καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν η Κύπρος θα προχωρήσει στη νέα πολιτική εποχή με νέα χαρακτηριστικά που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών και των πολιτών ή εάν θα παραμείνει σε μια προηγούμενη πολιτική εποχή που πρόσφερε όσα είχε να προσφέρει, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προσφοράς της», τόνισε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος θεωρεί ότι «το μεγάλο διακύβευμα την επομένη των εκλογών για την Κύπρο και τους πολίτες είναι η ενότητα ώστε να πετύχουμε τη μετάβαση στη νέα πολιτική εποχή».

Καταλήγοντας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη προεδρία της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι έχει πλάνο για την διακυβέρνηση της χώρας από την πρώτη ημέρα, αναφορικά με το Κυπριακό, την οικονομία, την ακρίβεια, το μεταναστευτικό, τη νέα γενιά, το στεγαστικό, και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της δημόσιας υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE