Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα

Νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβατών του μονοκινητήριου αεροσκάφους με προορισμό τη Αίγυπτο, που προσθαλασσώθηκε στην περιοχή του Κακού Όρους στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άλλος επιβάτης είναι καλά στην υγεία του.

Προηγήθηκε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Κρήτη με τους επιβάτες να ανασύρονται και να μεταφέρονται στο Λιμένα του Ηρακλείου, όπου θα τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του Κακού Όρους. Στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και φαίνεται πως είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο όταν κατέπεσε.

«Είδα τον έναν να κολυμπάει»

Όπως ανάφερε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας στο neakriti.gr: «Απογειώθηκε πριν από καμία ώρα και έπεσε περίπου 3-5 ναυτικά χιλιόμετρα. Τον ένα τον είδα να κολυμπάει για τον άλλο δεν γνωρίζω ακόμη την κατάστασή του»

Το αεροσκάφος εξέπεμψε SOS (may day) και εν συνεχεία κατέπεσε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE