Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα

Νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβατών του μονοκινητήριου αεροσκάφους με προορισμό τη Αίγυπτο, που προσθαλασσώθηκε στην περιοχή του Κακού Όρους στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άλλος επιβάτης είναι καλά στην υγεία του.

Προηγήθηκε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Κρήτη με τους επιβάτες να ανασύρονται και να μεταφέρονται στο Λιμένα του Ηρακλείου, όπου θα τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του Κακού Όρους. Στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και φαίνεται πως είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο όταν κατέπεσε.

«Είδα τον έναν να κολυμπάει»

Όπως ανάφερε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας στο neakriti.gr: «Απογειώθηκε πριν από καμία ώρα και έπεσε περίπου 3-5 ναυτικά χιλιόμετρα. Τον ένα τον είδα να κολυμπάει για τον άλλο δεν γνωρίζω ακόμη την κατάστασή του»

Το αεροσκάφος εξέπεμψε SOS (may day) και εν συνεχεία κατέπεσε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE