ΠτΔ: «Επενδύοντας εκ νέου στη Νότια Γειτονία η ΕΕ μπορεί να ενισχύσει τη σταθερότητα σε ενέργεια και μετανάστευση»

ΠτΔ: «Επενδύοντας εκ νέου στη Νότια Γειτονία η ΕΕ μπορεί να ενισχύσει τη σταθερότητα σε ενέργεια και μετανάστευση»

Η εκ νέου επένδυση στις χώρες της Νότιας Γειτονίας (στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική) θα ενισχύσει τη σταθερότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης λίγο πριν το διάλειμμα που προηγήθηκε του δείπνου των ηγετών κατά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Αναφερόμενος στη συζήτηση, ανέφερε πως «πιστεύω σθεναρά πως η εκ νέου επένδυση της ΕΕ στους νότιους γείτονες - Ισραήλ, Αίγυπτο, Ιορδανία, Λίβανο, Συρία, Παλαιστίνη, Λιβύη, Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία - θα ενισχύσει τη σταθερότητα της ΕΕ, μεταξύ άλλων σε σχέση με την ενεργειακή ασφάλεια και τη μετανάστευση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE