Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μία πρόσφατη έξοδό του, κλήθηκε να περιγράψει σε ρεπόρτερ τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», o σχεδιαστής μόδας έκανε μία αναδρομή στα Χριστούγεννα που πέρασε, όταν βρισκόταν στη φυλακή.

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών» είπε αρχικά στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου κι όχι του χρόνου. Κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE