Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μία πρόσφατη έξοδό του, κλήθηκε να περιγράψει σε ρεπόρτερ τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», o σχεδιαστής μόδας έκανε μία αναδρομή στα Χριστούγεννα που πέρασε, όταν βρισκόταν στη φυλακή.

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών» είπε αρχικά στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου κι όχι του χρόνου. Κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE