Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μία πρόσφατη έξοδό του, κλήθηκε να περιγράψει σε ρεπόρτερ τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», o σχεδιαστής μόδας έκανε μία αναδρομή στα Χριστούγεννα που πέρασε, όταν βρισκόταν στη φυλακή.

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών» είπε αρχικά στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου κι όχι του χρόνου. Κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE