Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μία πρόσφατη έξοδό του, κλήθηκε να περιγράψει σε ρεπόρτερ τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», o σχεδιαστής μόδας έκανε μία αναδρομή στα Χριστούγεννα που πέρασε, όταν βρισκόταν στη φυλακή.

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών» είπε αρχικά στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου κι όχι του χρόνου. Κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE