Τράπεζα Κύπρου: Παραμένει στο «τιμόνι» μέχρι το 2026 ο Πανίκος Νικολάου

Τράπεζα Κύπρου: Παραμένει στο «τιμόνι» μέχρι το 2026 ο Πανίκος Νικολάου

Μέχρι το τέλος του 2026 ανανεώθηκε η θητεία του Πανίκου Νικολάου ως Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Τράπεζας

Tα Διοικητικά Συμβούλια της Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company («BOC Holdings» και μαζί με τις θυγατρικές της, το «Συγκρότημα») και της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνουν ότι κατά τις αντίστοιχες συνεδρίες τους σήμερα, 16 Δεκεμβρίου 2022, αποφάσισαν να επεκτείνουν τον διορισμό του κ. Πανίκου Νικολάου στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2026.

Ως εκ τούτου, ο κ. Π. Νικολάου έχει υπογράψει σήμερα τροποιητική συμφωνία στο υφιστάμενο συμβόλαιο εργοδότησής του, η οποία επεκτείνει την περίοδο διορισμού του μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2026.

Τα Διοικητικά Συμβούλια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Π. Νικολάου για την πολύτιμη συνεισφορά του στο Συγκρότημα κατά την τρέχουσα θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη νέα του θητεία με το Συγκρότημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE