Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 05:40 ξέσπασε  πυρκαγιά σε 2όροφη παλιά μεγάλη πλινθόκτιστη οικία πάρα την Μητρόπολη Λάρνακας.

 Ανταποκρίθηκαν  3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κύριο Κεττή, έγινε ανάκληση προσωπικού.

Από την πυρκαγιά κάηκε εξ ολοκλήρου ο πρώτος όροφος και η στέγη από ξύλινους δοκούς και κεραμίδια. Η οικία αξιολογήθηκε ως επικίνδυνη για καταρρεύση. Οι ομάδες πυρόσβεσης περιόρισαν την πυρκαγιά στην οικία και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες.

Η αστυνομία βρίσκεται στο μέρος και αναμένονται και άλλες Υπηρεσίες ως επίσης και  αρμόδιοι του Δήμου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE