Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 05:40 ξέσπασε  πυρκαγιά σε 2όροφη παλιά μεγάλη πλινθόκτιστη οικία πάρα την Μητρόπολη Λάρνακας.

 Ανταποκρίθηκαν  3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κύριο Κεττή, έγινε ανάκληση προσωπικού.

Από την πυρκαγιά κάηκε εξ ολοκλήρου ο πρώτος όροφος και η στέγη από ξύλινους δοκούς και κεραμίδια. Η οικία αξιολογήθηκε ως επικίνδυνη για καταρρεύση. Οι ομάδες πυρόσβεσης περιόρισαν την πυρκαγιά στην οικία και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες.

Η αστυνομία βρίσκεται στο μέρος και αναμένονται και άλλες Υπηρεσίες ως επίσης και  αρμόδιοι του Δήμου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».