LIFESTYLE

The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα blind auditions - «Έκλεισαν» οι τέσσερις ομάδες - 33 συνολικά διαγωνιζόμενοι - Βίντεο

The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα blind auditions - «Έκλεισαν» οι τέσσερις ομάδες - 33 συνολικά διαγωνιζόμενοι - Βίντεο

Για τελευταία φορά ήρθε το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την διαδικασία των blind auditions, το βράδυ της Κυριακής. Και αυτό μιας και οι τέσσερις ομάδες των coaches συμπληρώθηκαν και «κλείδωσαν» όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Με ποιους τραγουδιστές όμως θα συνεχίσουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου;

Μετά τις προσθήκες, αλλά και τις… αρνήσεις, που παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του The Voice, οι τέσσερις ομάδες διαμορφώθηκαν πλήρως και αριθμούν πλέον 33 διαγωνιζόμενους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε στη δική του ομάδα την Εβίτα Χαριλάου και την Σταυρούλα Δημητροπούλου.

Ο Σάκης Ρουβάς θα έχει πια στην ομάδα του την Δόξα Αγγελή, τον Δημήτρη Μπιλάλη, τον Γιάννη Λιάγκουρη και τη Νάνσυ Γκούρα Oliveira. Η Έλενα Παπαρίζου θα διεκδικήσει την κορυφη παρέα με τον Χριστόδουλο Παπαδάκη, τον Γιώργο Καστελιώτη, τον Δημήτρη Μανιάτη και την Armine Barikiam.

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης θα πορευτεί στη συνέχεια στους Team-Πανιστές με την Κατερίνα Ζάγκλα, τον Ανδρέα Καβέλα και την Μαρία Δημητροκάλλη.

Σε ότι αφορά το επεισόδιο του 12ου Blind Audition, το τελευταίο block της χρονιάς το έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην Έλενα Παπαρίζου όμως η στρατηγική του δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια διαγωνιζόμενη δημιούργησε μεγάλο άγχος στον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος για να την κερδίσει, πήρε το μικρόφωνο και ερμηνεύει ένα δικό του τραγούδι από τα πρώτα χρόνια της δισκογραφίας του.

Η αδελφή της Ανδρομάχης που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στην Eurovision ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice of Greece» και έκανε τις περισσότερες καρέκλες να γυρίσουν, με τον Πάνο Μουζουράκη να πηγαίνει μια βόλτα στο family room για να γνωρίσει καλύτερα την αδελφή της.

Από το δωδέκατο και τελευταίο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Μαρία Δημητροκάλη, Δημήτρης Μανιάτης, Σταυρούλα Δημητροπούλου, Γιάννης Λιάγκουρης, Δόξα Αγγελή, Χριστόδουλος Παπαδάκης, Εβίτα Χαριλάου, Δημήτρης Μπιλάλης, Κατερίνα Ζάγκλα, Ανδρέας Καβέλας, Armine Barikian, Νάνσυ Γκούρα – Oliveira, Γιώργος Καστελιώτης.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top