Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού λίγο μετά τις 8:40 το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα το όχημα βρίσκεται παρά την έξοδο Πισσουρίου με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ

Λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο Πισσουρίου, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λεμεσό καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου.

Επίσης οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη φωτιά δεν φαίνεται να προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

*φωτογραφία αρχείου

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ανοικτός είναι πλέον ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού, ο οποίος είχε κλείσει παρά την έξοδο Πισσουρίου, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε όχημα. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE