ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο ξύλο και αίματα στην Αγία Νάπα! Μαχαιρώθηκαν μέσα σε club και ο καυγάς συνεχίστηκε στην πλατεία

Άγριο ξύλο και αίματα στην Αγία Νάπα! Μαχαιρώθηκαν μέσα σε club και ο καυγάς συνεχίστηκε στην πλατεία

Μεθυσμένοι νεαροί από την Βρετανία τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε μαγαζί στην Αγία Νάπα, για ασήμαντο λόγο. Η συμπλοκές συνεχίστηκαν και στην πλατεία, τα αίματα άναψαν και βγήκαν και μαχαίρια.

Νεαρός 18 χρόνων από τη Βρετανία νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο από ομοεθνή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε καυγάς μεταξύ νεαρών από τη Βρετανία σε μπαρ στην Αγία Νάπα.

Η συμπλοκή μεταξύ των νεαρών συνεχίστηκε στην πλατεία της Αγίας Νάπας και κατά τη διάρκεια της ένας από αυτούς κτύπησε στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο, προφανώς μαχαίρι, 18χρονο ομοεθνή του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, όπου εισήχθη στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 18χρονου είναι σοβαρή, αλλά σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία Αγίας Νάπας διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των νεαρών που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top