Καταχώρησε την έφεση ο Απόλλωνας

Καταχώρησε την έφεση ο Απόλλωνας

Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ, ενημερώνει ότι ο Απόλλωνας καταχώρησε έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα του με την ΑΕΛ για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Θυμίζουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, είχε αποφασίσει το ματς (το οποίο αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων), να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΟΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.