Έκτακτο: Σεισμός πριν από λίγο στη Λεμεσό - Ιδιαίτερα αισθητός!

Έκτακτο: Σεισμός πριν από λίγο στη Λεμεσό - Ιδιαίτερα αισθητός!

Σεισμός 4.5 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ, με επίκεντρο τη Λεμεσό, σημειώθηκε γύρω στις 19:30.

Χόρεψαν σε ρυθμούς ρίχτερ οι Λεμεσιανοί όταν σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε σειρά σεισμικών δονήσεων αναστατώνοντας του κατοίκους της πόλης και επαρχίας. 

Η σεισιμική δόνηση σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα Δυτικά της Μουταγιάκας.

Νωρίτερα, γύρω στις 17:00 είχε σημειωθεί άλλος σεισμός στην περιοχή 3.2 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ,177 χλμ δυτικά της Λευκωσίας και 134 χλμ Βορειοδυτικά της Πάφου σε βάθος 5 χλμ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE