Αναφορές για τον σεισμό στη Λεμεσό: «Τρομοκρατήθηκα, βρισκόμουν στην κορυφή ενός 9όροφου κτιρίου»

Αναφορές για τον σεισμό στη Λεμεσό: «Τρομοκρατήθηκα, βρισκόμουν στην κορυφή ενός 9όροφου κτιρίου»

Η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (21/7) στη Λεμεσό έγινε αισθητή μέχρι και τη Λευκωσία και κινητοποίησε το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ο σεισμός ο οποίος διήρκεσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα είχε ένταση 4,3 βαθμων στην κλίμακα Ρίχτερ όμως ήταν αρκετός για να πανικοβάλει αρκετό κόσμο κυρίως ξένους τουριστες οι οποίοι βρίσκονται διακοπές στην Κύπρο.

Στο FORUM συζητήσεων του μεγαλύτερου σεισμολογικού κέντρου [http://www.emsc-csem.org]καταγραφής σεισμών στον κόσμο εντοπίσαμε κάποιες αναφορές απο κόσμο που έγραψε μηνύματα για το σεισμό και σας παρουσιάζουμε μερικές απο αυτές αναλυτικά:

  • Σύντομη, αλλά ήταν αρκετά ισχυρή σεισμική δόνηση
  • Ήταν μεγάλος ο σεισμός, δεν πάθαμε τίποτα αλλά τα σκεύη στα ντουλάπια της κουζίνας ταρακουνήθηκαν έντονα
  • Λίγο τρομακτικός, νιώσαμε ειδικά το τραπέζι που έτρεμε, αλλά κράτησε 3-4 δευτερόλεπτα
  • Θορυβώδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE