Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Έλεγχοι στις υπεραγορές ενόψει Χριστουγέννων διεξάγονται από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, ενώ παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις κάμερες η κα. Γιαννάκη, η ποιότητα των προϊόντων είναι εξευρετική: «εμείς ως Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την ποιότητα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Οι έλεγχοι από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν μέχρι τις 10 του Γενάρη».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν», είπε χαρακτηριστικά η κα. Γιαννάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE