LIFESTYLE

Ξανθίππη έγινες κορμάρα! Θυμάστε την «αφρατούλα» ηθοποιό από το 50-50; Δείτε το σώμα που απέκτησε

Ξανθίππη έγινες κορμάρα! Θυμάστε την «αφρατούλα» ηθοποιό από το 50-50; Δείτε το σώμα που απέκτησε

Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από το ρόλο της «Ξανθίππης» στην σειρά «50-50», στην οποία υποδυόταν την σύζυγο του Παύλου Χαϊκάλη, σήμερα η Μαρία Ανδρίτσου μας εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της. Η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά και της πάει ομολογουμένως πολύ!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια έκανε σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσει το σώμα που ήθελε. Ένα σώμα πληθωρικό και θηλυκό, ίσως με λίγα κιλά παραπάνω, που γνωρίσαμε μέσα από την ανεπανάληπτη επιτυχία «50-50» του Mega.

H Μαρία ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με μαγιό σε παραλία της Ρόδου όπου κάνει διακοπές και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια από τους followers της.

Όσο για το πώς κατάφερε να αποκτήσει αυτό το κορμί; «Η συνταγή της επιτυχίας μου είναι ο συνδυασμός δίαιτας και βελονισμού. Ο βελονισμός ουσιαστικά σε βοηθά ν΄ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή. Για μένα δεν είναι απλά μια θεραπεία, αλλά τρόπος ζωής. Ο ειδικός τοποθετεί σε πολλά σημεία στο σώμα ειδικές βελόνες που επιδρούν στο νευρικό σύστημα και ενεργοποιούν το μεταβολισμό. Με τον καιρό χαλιναγωγείς την επιθυμία σου για φαγητό.

Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο του 2012 και έως τον Ιανουάριο του 2013 είχα χάσει 13 κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Συνεχίζω ακόμα! Κάνω συντήρηση και επισκέπτομαι το γιατρό μου κάθε φορά που ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη. Τώρα όποτε μπορώ, κάνω δυο συνεδρίες την εβδομάδα» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο «You».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top