Βραβείο χειρότερου μαγιό: Ποια ηθοποιός κάνει βουτιές με τα εσώρουχα...

Βραβείο χειρότερου μαγιό: Ποια ηθοποιός κάνει βουτιές με τα εσώρουχα...

Με… τα ρούχα που φορούσε έπεσε στα νερά της Μυκόνου πασίγνωστη 29χρονη ηθοποιός, κάνοντας τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν και τα διεθνή ΜΜΕ να ασχοληθούν για ακόμα μία φορά με τα καμώματά της.

Τα λευκά δαντελωτά της εσώρουχα αποφάσισε να δείξει στον κόσμο όλο η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία βούτηξε στην κοσμική παραλία της Ψαρρούς χωρίς μαγιό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «κακό κορίτσι του Hollywood» επέλεξε για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό νησί για τις διακοπές του, ωστόσο, φέτος βρήκε άλλο τρόπο για να τραβήξει τα βλέμματα, αντί να κυκλοφορεί… μεθυσμένη στα σοκάκια, όπως έκανε πέρσι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE