Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Η υπόθεση ορίστηκε για τις 31 Ιανουαρίου του 2023, με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου εναντίον δυο προσώπων, της συνωμοσίας για φόνο, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και της κατοχής και μεταφοράς πυρομαχικών.
Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις