Συγχαρητήρια Αβέρωφ Νεοφύτου στον νέο Αρχιεπίσκοπο - «Εύχομαι στον Μακαριότατο κάθε επιτυχία στη δύσκολη ποιμαντική αποστολή που αναλαμβάνει»

Συγχαρητήρια Αβέρωφ Νεοφύτου στον νέο Αρχιεπίσκοπο - «Εύχομαι στον Μακαριότατο κάθε επιτυχία στη δύσκολη ποιμαντική αποστολή που αναλαμβάνει»

Τα συγχαρητήριά του προς τον νέο Αρχιεπίσκοπο, εξέφρασε σήμερα (24/12) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως ανέφερε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, «συγχαίρω τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο για την ανάδειξή του ως Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου».

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, συνέχισε, «ατενίζει πάντοτε την ιστορική Εκκλησία μας με σεβασμό και αγάπη για τη διηνεκή προσφορά της».

«Εύχομαι στον Μακαριότατο κάθε επιτυχία στη δύσκολη ποιμαντική αποστολή που αναλαμβάνει, προκειμένου, υπό την αρχιερατεία του, η Εκκλησία της Κύπρου να πορευθεί ελπιδοφόρα στο μέλλον, συνεχίζοντας να είναι συνοδοιπόρος και εκ των στυλοβατών της κοινωνίας μας, μέσα από το πλούσιο πνευματικό και φιλανθρωπικό της έργο», κατέληξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.