Πετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα, το 2023 πάμε για το 29ο»

Πετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα, το 2023 πάμε για το 29ο»

Μήνυμα από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη.

«Εκ μέρους, εμένα προσωπικά, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, απευθύνω εγκάρδιες ευχές προς όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Σε αυτές τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι, με τις οικογένειες και τους φίλους μας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα μπορείτε. Με απόλυτη προσοχή στους δρόμους, αξιοποιήστε το χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, για τη συνέχεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE