Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 69χρονος που σκότωσε τρεις Κούρδους στο Παρίσι

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 69χρονος που σκότωσε τρεις Κούρδους στο Παρίσι

Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο 69χρονος που άνοιξε πυρ την Παρασκευή έξω από ένα κοινοτικό κέντρο των Κούρδων του Παρισιού, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

Η ανάκριση του θα συνεχιστεί όταν το επιτρέψει η υγεία του, σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση των αρχών.

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και επρόκειτο να δικαστεί για μια άλλη υπόθεση, για επίθεση με σπαθί εναντίον ενός καταυλισμού μεταναστών στο Παρίσι.

Νωρίτερα σήμερα, ξέσπασαν επεισόδια στο κέντρο του Παρισιού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Κούρδων. Οι συγκεντρωμένοι ανέτρεψαν οχήματα, τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε και μικρές φωτιές άναψαν κοντά στην Πλατεία Δημοκρατίας. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού είπε ότι έγιναν 11 συλλήψεις και περίπου 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.


Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας συνεχίστηκαν για περίπου δύο ώρες, μέχρι που οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE