Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.