Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE