Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE