Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE