Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Φόβοι πως ανήλικος της συμμορίας διέφυγε εκτός Ελλάδας

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Φόβοι πως ανήλικος της συμμορίας διέφυγε εκτός Ελλάδας

Δύο ακόμη ανήλικοι οδηγούνται αύριο Τρίτη (27/12) στον ανακριτή για τη φρικτή υπόθεση του βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

Στη φυλακή βρίσκονται ήδη τρεις από τους συνολικά έξι συλληφθέντες. Ο έκτος, που είναι κάτω των 15 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Για την υπόθεση αναμένεται να εκδοθούν ακόμη 2 έως 6 εντάλματα σύλληψης. Τα τέσσερα εντάλματα, αφορούν ανήλικα κορίτσια που φαίνεται πως γνώριζαν και σε κάποιες περιπτώσεις να ήταν και παρούσες σε βιασμό του 15χρονου.

Τα άλλα δύο εντάλματα σύλληψης αφορούν μέλη της ομάδας των ανήλικων που δρούσε σαν συμμορία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν ανησυχίες στις αρχές, ότι ένας έχει διαφύγει στην Αλβανία, τον τόπο καταγωγής του για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι οικογένειά του λέει ότι ο ανήλικος κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα και φοβάται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βίντεο με τους βιασμούς που εντόπισαν στα κινητά των ανηλίκων έχουν σοκάρει ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς.

Το 15χρονο θύμα, παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο της ΕΛΑΣ.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE