Σήμανε συναγερμός: Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στη Λεμεσό - Ζημιές στην είσοδο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στην περιοχή της Λινόπετρας, στη Λεμεσό, σημειώθηκαν γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, τονίζοντας ότι αναμένεται εντός της ημέρας να επικοινωνήσουν ξανά οι αρμόδιοι από το Υπουργείο Υγείας με τους γιατρούς στο Ισραήλ με σκοπό να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας της 4χρονης.
Την ίδια ώρα θέλησε να καθησυχάσει τους γονείς αναφέροντας ότι η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της ασθένειας, δεν επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας των παιδιών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




