Προσοχή! Καταζητείται για κλοπή αυτοκινήτου – Μπορείτε να βοηθήσετε; - Δείτε φωτογραφία

Προσοχή! Καταζητείται για κλοπή αυτοκινήτου – Μπορείτε να βοηθήσετε; - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής του οχήματος με αριθμούς εγγραφής ΝΜΥ065, μάρκας MITSUBISHI OUTLANDER, χρώματος άσπρου που διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 5μ.μ. της 26ης Δεκεμβρίου και 8 π.μ. σήμερα στη στην τουριστική περιοχή Βορόκλινης.

Δείτε φωτογραφία:

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης στο τηλέφωνο 24-804250 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE