ΔΙΕΘΝΗ

Μέγκαν Μαρκλ: Στη λίστα με τους ναρκισσιστές του 2022 – «O εγωισμός έχει τα όριά του»

Μέγκαν Μαρκλ: Στη λίστα με τους ναρκισσιστές του 2022 – «O εγωισμός έχει τα όριά του»

«Καταπέλτης» το Politico για την Μέγκαν Μαρκλ. Σε άρθρο του με τίτλο «2022 Is The Year We All Got Tired of the Narcissists» (Το 2022 είναι η χρονιά που βαρεθήκαμε τους ναρκισσιστές) το περιοδικό τα βάζει με τη δούκισσα του Σάσσεξ και τη χαρακτηρίζει «ναρκισσίστρια».

Μάλιστα, τη συμπεριλαμβάνει στη σχετική λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται επίσης ο Κάνιε Γουέστ, η Ελίζαμπεθ Χολμς και ο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ.
«Οι ναρκισσιστές είχαν τη στιγμή τους αλλά το 2022, κάποιοι από αυτούς πήραν την τιμωρία τους και κάποιοι άλλοι πήραν… την αδιαφορία μας», σημειώνει η αρθρογράφος Joanna Weiss.

Και προσθέτει: «Κατά την τελευταία δεκαετία, ένα μείγμα ξεδιάντροπης αυτοπροβολής και αυτοπεποίθησης εξυπηρέτησε ορισμένους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε αγαπημένους του επιχειρηματικού κόσμου, μεγαλοεπιχειρηματίες, μοντέλα για το εξώφυλλο του Forbes, σούπερ σταρ των social media, εξομολογητές της Oprah Winfrey, κεντρικούς ομιλητές επιχειρηματικών συνεδρίων, πλουτοκράτες και, σε μια περίπτωση, σε πρόεδρο. Έλον Μασκ, Κάνιε Γουέστ, Ελίζαμπεθ Χολμς, Μέγκαν Μαρκλ, Ντόναλντ Τραμπ: Όλοι τους χρησιμοποίησαν την προσοχή ως νόμισμα και τον εγωισμό ως καύσιμο, και ανταμείφθηκαν, για ένα διάστημα, με αυτό που ποθούσαν».

Στη συνέχεια του άρθρου η Joanna Weiss, αποκαλύπτει ότι η συμπάθεια που έτρεφε για τη δούκισσα του Σάσσεξ μετατράπηκε σε εκνευρισμό αφού παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Netflix.

«Kάπου μεταξύ της πέμπτης και της έκτης ώρας της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, η φυσική μου συμπάθεια για το ζευγάρι άρχισε να μετατρέπεται σε εκνευρισμό και σκέφτηκα ότι ο εγωισμός έχει τα όριά του. Και μου έκανε εντύπωση ότι η υπέρβαση που οδήγησε στη σειρά των Σάσσεξ είναι η ίδια παρόρμηση που μετέτρεψε τον Έλον Μασκ σε τρόμο στο Twitter, που ώθησε τον Κάνιε Γουέστ να αναδείξει την εξωφρενική συμπεριφορά μέχρι που πέρασε τα όρια σε κραυγαλέο αντισημιτισμό, που έστειλε τον Μπάνκμαν Φριντ από την κορυφή του κόσμου σε μια φυλακή των Μπαχάμεων».

Χάρι και Μέγκαν δεν δέχονται τη «συγγνώμη» της The Sun

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέρριψαν τη συγγνώμη της Sun για το επικριτικό άρθρο που δημοσίευσε, χαρακτηρίζοντάς την «δημοσχετίστικο κόλπο» και επισημαίνοντας ότι η εφημερίδα δεν επικοινώνησε μαζί τους για να εκφράσει τη λύπη της.

Στο άρθρο, ο παρουσιαστής της γνωστής εκπομπής Top Gear, Τζέρεμι Κλάρκσον, έγραφε ότι «τη νύχτα δεν μπορεί να κοιμηθεί» επειδή «ονειρεύεται την ημέρα που θα διαπομπεύσουν γυμνή (τη Μέγκαν) στους δρόμους όλων των πόλεων της Βρετανίας ενώ το πλήθος θα φωνάζει «αίσχος» και θα της πετάει περιττώματα».

Ο ανεξάρτητος οργανισμός δημοσιογραφικής δεοντολογίας της Βρετανίας IPSO ανέφερε την Τρίτη ότι έλαβε 17.500 καταγγελίες διαμαρτυρίας – τις περισσότερες που έχουν γίνει ποτέ για οποιοδήποτε ρεπορτάζ από το 2014.

«Μολονότι το κοινό δικαιούται τη συγγνώμη της εφημερίδας για τα επικίνδυνα σχόλια της, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση εάν η Sun δεν συνέχιζε να εκμεταλλεύεται και να επωφελείται από το μίσος, τη βία και τον μισογυνισμό» ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν. «Μια πραγματική συγγνώμη θα ήταν μια μεταστροφή στα θέματα που καλύπτουν και τα δεοντολογικά πρότυπά τους μια και καλή. Δυστυχώς, κρατάμε μικρό καλάθι», πρόσθεσε.

Η Sun ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «λυπάται» για τη δημοσίευση του άρθρου, το οποίο έχει αποσυρθεί πλέον από τον ιστότοπο και το αρχείο της. Ο ίδιος ο Κλάρκσον είπε ότι «τρομοκρατήθηκε» από την οδύνη που προκάλεσε και υποσχέθηκε ότι «θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top