ΠΑΡΑ-THEMA

Αβέρωφ: Ο νονός, το δώρο των Χριστουγέννων που δεν ήρθε ποτέ και ο… τρισεκατομμυριούχος

Αβέρωφ: Ο νονός, το δώρο των Χριστουγέννων που δεν ήρθε ποτέ και ο… τρισεκατομμυριούχος

Σε… αποκαλύψεις για τον νονό του, ότι είναι τρισεκατομμυριούχος, καθώς και για τον συνεταιρισμό του με τράπεζες και εταιρείες, προέβη σήμερα (27/12) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Πρωτοσέλιδο» και σχολιάζοντας αναφορά του παρουσιαστή της εκπομπής Ανδρέα Δημητρόπουλου ότι «μου ήρθατε πολύ επιθετικά, έχετε να έρθετε πάρα πολύ καιρό και νόμιζα ότι δεν θα ερχόσασταν και καθόλου για να είμαι ειλικρινής», ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «δεν μπορούσα γιορτινές μέρες, να μην έρθω στον νονό μου».

Την ίδια ώρα και απευθυνόμενος στον κ. Δημητρόπουλο του παραπονέθηκε αστειευόμενος πως «ξέχασες, πέρασαν τα Χριστούγεννα και περίμενα το δώρο μου», διευκρινίζοντας ότι «για να είναι ενήμεροι και οι τηλεθεατές, όταν ήμουν Υπουργός ο Δημητρόπουλος μαζί με τον Κωνσταντίνο Ζένιο κάνατε μία εκπομπή στο ραδιόφωνο, λέγοντας πως ο Αβέρωφ ήταν πάντα στο επίκεντρο».

«Πάντα ήμουν μπροστά και έτρωγα βόλια απ’ όλους», σχολίασε περαιτέρω αποκαλύπτοντας ότι «κάποια φάση, ήταν όταν μπήκα στο λεωφορείο από τη Λακατάμεια με το κυκλοφοριακό, για να αποδείξω ότι δεν ήταν θέμα νοοτροπίας ότι οι πολίτες δεν χρησιμοποιούσαν δημόσιες μεταφορές. Μπήκα από τη Λακατάμεια να πάω στην Πλατεία Σολωμού. Μιλάμε το 1999. 1,5 ώρα στο λεωφορείο. Ο Κύπριος γιατί πάει με το λεωφορείο όταν είναι στο Λονδίνο; Γιατί εξυπηρετείται εύκολα. Αν θα μπω σε ένα δημόσιο μεταφορικό μέσο και θα φάω την διπλάσια ώρα απ’ ό,τι με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο, δεν θα το χρησιμοποιήσω», σημείωσε.

Όπως και τώρα, τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «ήμουν επίκεντρο χλευασμού του Δημητρόπουλου με τον Ζένιο. Ο Αβέρωφ, ο Αβέρωφ, ο Αβερωφούλλης που μας κάνει μάρκετινγκ και στο τέλος ο Αβερωφούλλης μας, Φούλλης Φούλλης», αποκαλύπτοντας, ακόμη, ότι «ένα μεσημέρι σε πήρα τηλέφωνο και σε ρώτησα τι κάνεις το μεσημέρι. Νόμιζες ότι θα έτρωγες κατσάδα από έμενα, αλλά σας πρόσφερα ένα γεύμα, για να σας ευχαριστήσω για το όνομα, μη ξεχάσετε όμως την μέρα που με βαφτίσατε και θέλω το δώρο μου».

«Πέρασαν τα Χριστούγεννα, κανένα δώρο. Κι εκτός από δώρο, έρχομαι πρωί-πρωί και με στριμώχνεις. Άσε με να πω, ό,τι θέλω κι εγώ», επεσήμανε ο κ. Νεοφύτου.

Στη συνέχεια και σχολιάζοντας αναφορές για στήριξη των τραπεζών, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε, μεταξύ άλλων, «μου φόρτωσαν ότι είμαι και συνέταιρος των τραπεζών και των εταιρειών» και πάλι αστειευόμενος ανέφερε: «Ξέρετε, κάθεστε με τον τρισεκατομμυριούχο του κόσμου. Η Pimco διαχειρίζεται 3 τρισεκατομμύρια ευρώ», εξήγησε.

Σε σχόλιο του κ. Δημητρόπουλου ότι «φτωχός, όμως, δεν είστε», ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν έντονος: «Εδώ υπάρχει η διαφάνεια. Δεν είναι κάτι που αγοράσαμε. Στην πολιτική δεν προσθέσαμε στο ενεργητικό μας. Αφαιρέσαμε στο ενεργητικό μας που βρήκαμε από τους γονιούς μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νεοφύτου.

Δείτε τις σχετικές αναφορές στο 6ο λεπτό και λίγο μετά το 20ο λεπτό στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top